Школа позитивних вредности

Караван културе говора 5 – јавни час

У организацији Удружења Изражајност, уз подршку школске управе града Новог Сада, претходних месеци одржано је више од 100 сати обуке, радионица на којима смо вежбали како да унапредимо разговетност, динамику говора, вербалну и невербалну комуникацију, како да се суочимо са тремом пред јавни наступ. Научили смо једну још вреднију ствар – како да развијамо своје потенцијале и како да оном малом жиру који се налази у сваком од нас помогнемо да израсте у велики и моћни храст.

И као што сте могли видети на фотографијама, атмосфера на радионицама била је радна, али и забавна. Радионице су биле изразито практичне, сваки учесник је говорио пред својим вршњацима, вежбао да јасно, гласно, самоуверено представи своје идеје. У томе су им свесрдно помагали предавачи: оснивач Удружења Изражајност Слободан Роксандић, Милан Босиљчић и Марко Миловановић и сарадник студент новинарства Петар Алимпијевић.

Данас су, у прелепом простору културне станице Еђшег, ученици имали прилику да покажу вештине које су савладали и да треми кажу једно велико ЗБОГОМ.

Ученици наше школе, Емилија Јованов 5-3, Симона Новаков 5-3, Коста Стојић 5-4, Јелена Јевтић 5-4 и Лена Милановић 5-2 су учествовали на радионицама и заслужили сертификате.