Школа позитивних вредности

Видовданске награде

Поносно вам представљамо ученике ОШ „Михајло Пупин“ из Ветерника који су носиоци Видовданских награда за школску 2021/22. годину:

  • Ивана Љубичић VIII-4, која је освојила трећу награду на Републичком такмичењу из историје (ментор – наставник историје Саша Ерцег)
  • Стефан Путеш VIII-1, који је освојио треће место на Републичком такмичењу у атлетици (ментори – наставници физичког васпитања Светлана Швоња и Никола Пантелић)
  • Похваљујемо и Катарину Велемир из VII-4, ученицу наше школе, која је освојила прво место на Републичком такмичењу за инструмент хорна и остварила право на Видовданску награду, испред Музичке школе „Исидор Бајић“.

Док су наши осмаци, Ивана и Стефан, вредно и сконцентрисано решавали задатке на завршном испиту, ученик наше школе, Никола Богатиноски VII-2, најбољи кадет и двоструки првак Републике Србије у боксу, у пратњи наставника физичког васпитања, Николе Пантелића, примио је награде од градоначелника, господина Милоша Вучевића, уместо њих.

Честитамо нашим ученицима на постигнутим успесима и желимо им много среће и одличних резултата у даљем школовању, уметничким и спортским каријерама! Браво!