Школа позитивних вредности

Показали су шта је доброта

Стална доброта може много тога да постигне. Као што сунце топи лед, доброта може да учини да неспоразуми, неповерење и непријатељство нестану.

Мото наше школе је „Школа позитивних вредности“ и из тог разлога желимо да подржимо и похвалимо ученике који су се у току првог полугодишта истакли на основу оствареног успеха и деловању којим су показали праве и позитивне вредности, као што су хуманост, доброчинство, солидарност и прихватање различитости.

Било би себично да задржимо за себе да су ученици наше школе похваљени од стране сваког из локалне заједнице, ко је дошао у школу да одржи неко предавање или презентацију. Особине које карактеришу ученике, по мишљењу гостију, јесте култура, радозналост, лепо васпитање и пријатност.

Честитали бисмо и јавно похвалили ученика Страхињу Лончара из 5-3 који је освојио прво место на општинско- окружном такмичењу из пливања.

Хвала и ученицама Николини Тодоровић, Милици Веселиновић, Дуњи Дељанин и Христини Зубић, које су израдиле плакате који красе хол школе, као и свим други ученицима који су учествовали у томе.

Поносни смо што смо хуманост показали на делу и сви великодушно учествовали у хуманитарним акцијама које су организоване у првом полугодишту. Наше мало неком је много, а срећа се дељењем увећава.

Такође, јавно похваљујемо сваког ученика који је долазио у другу смену како би помогао ученицима који су дошли из друге државе да лакше савладају српски језик. На делу су показане највеће људске вредности и врлине, као што су солидарност, доброчинство и прихватање различитости.

Хвала и велико браво следећим ученицима шестог разреда:

Софији Трајковић, Дуњи Субић, Ани Митровић, Јовани Милојчић, Милици Вучановић, Стефану Зорић, Мии Мандић, Сташи Миљатовић, Кристини Мелег, Теодори Бубања и Дуњи Драгичевић.

Хвала и велико браво следећим ученицима седмог разреда:

Неди Никшић, Милану Лукићу, Софији Стојичић, Софији Буњевчев, Вањи Јањоши, Симони Новаков, Вулић Ани, Лени Буњевчев, Нини Новковић, Јелени Јевтић, Дуњи Дељанин, Кости Стојић, Христини Зубић, Стефану Вељковић, Милици Лалић, Јовани Поповић, Јовани Филиповић и Луки Кресовић.

Хвала и велико браво следећим ученицима осмог разреда:

Анђелки Путеш, Андреји Добријевић, Милици Надлачки, Александру Губеринић, Милани Веселиновић, Јани Стојанов, Немањи Пекез, Филипу Раденковић, Дуњи Шњеговић, Марку Недељковић, Нини Гужвици, Ивани Грковски, Ани Гајишин и Марији Зец.

Поносни смо што сте баш ви ученици ове школе!

педагог Драгана Јегдић